ONTLEED DE MT07 IN ONDERDELEN EN WIN EEN HOODIE

1
2

Beantwoord de volgende vragen:

De MT07 is zoals elke motorfiets opgebouwd uit diverse onderdelen.

  • Vraag 1: Uit hoeveel onderdelen?*

  • Vraag 2: Wat zou een MT07 kosten als je al die onderdelen apart zou bestellen.*

Je vindt op deze pagina een formulier waarop je je antwoorden kunt invullen. De inzenders met de juiste antwoorden worden beloond met een originele MT Hoodie. Inzenden kan t/m zaterdag 22 juni! De uitslag wordt bekend gemaakt in de week van 24 juni.

*Als uitgangspunt voor de bepaling van het aantal parts en de respectievelijke waarde is uitgegaan van de officiële Yamaha Master Parts List voor de MT07. Hierop staan alle onderdelen, maar omdat de MT07 in drie kleuren leverbaar is, komen een aantal (kleur)delen driemaal voor op de lijst. Houdt daar dus rekening mee met je inschatting. Succes!

Vul voor deelname het onderstaande formulier in.

  • S,M, L,XL,XXL....
  •