2020 KLEUREN BEKEND VOOR DE YZF-R SERIE

Nieuwe kleuren YZF-R6, de YZF-R3 en de YZF-R125

Yamaha’s R-World beschikt over de meest complete selectie van hoogwaardige supersport motoren. Geïnspireerd op Yamaha’s YZR-M1 MotoGP® wegracer en de YZF-R1M en YZF-R1 modellen, biedt de 2020 R-serie elke sensatiezoekende motorrijder de mogelijkheid om door te stromen.

Voor 2020 zijn de YZF-R6, de YZF-R3 en de YZF-R125 in een aantal nieuwe kleurstellingen verkrijgbaar, en voorzien van nieuwe graphics. Waarbij juist de modellen in de kleur Icon Blue de link met de officiële Yamaha Racing Teams en het daaraan gekoppelde Racing-DNA extra benadrukken..

Kleurstellingen modeljaar 2020

YZF-R6:

  • Icon Blue
  • Midnight Black

YZF-R3:

  • Icon Blue
  • Midnight Black

YZF-R125:

  • Icon Blue
  • Competition White
  • Tech Black