HOUD ONDERNEMEND APELDOORN OP DE BEEN!

Gesloten restaurants, eetcafés, koffiezaken en winkels, vrijwel geen winkelend publiek in de stad en talloze evenementen die geannuleerd zijn… De gevolgen van het coronavirus in Nederland zijn enorm. Ook veel Apeldoornse ondernemers komen door de corona-maatregelen zonder werk te zitten of dreigen in de problemen te komen.

Ofschoon wij onze winkel tot nu toe open hebben kunnen houden, zijn ook bij ons de gevolgen van de sociale restricties goed voelbaar. Het corona-lek is nog niet boven, dus wie weet hoe lang we hiermee nog moeten dealen.

Vandaar deze oproep om de locale ondernemers te steunen en zo ondernemend Apeldoorn op de been te houden. Het is nu niet de tijd om de Ali’s en Amazon’s van deze wereld massaal te bestoken met orders, die kunnen wel tegen een stootje. De lokale ondernemers zorgen niet alleen voor een bruisend Apeldoorn maar ook voor een flink stuk werkgelegenheid. Velen van hen tonen zich zeer vindingrijk in het op de been houden van hun bedrijf; dat verdient een beloning!

Bij ons kunt u veilig winkelen, we hebben daarvoor de maatregelen getroffen. Wij kunnen u van dienst zijn met een motor pick-up service of personal shopping. U hoeft alleen maar een afspraak te maken.

Voor nu, blijf vooral gezond! (#staysafe#supportyourlocals)