Pakketacties voor de Tracer 900GT en MT-09

Flinke pakketkortingen op de Yamaha Tracer 900GT en Yamaha MT-09 tot en met 31 mei 2020.

[Schiphol-Rijk, 12 februari 2020] MOTORbeurs Utrecht is niet alleen de officieuze kick-off van het nieuwe motorseizoen, het is ook de plek waar rijders ieder jaar mooie acties kunnen verwachten. En Yamaha maakt deze belofte meer dan waar. In het kader van MOTORbeurs Utrecht presenteert Yamaha van 20 februari t/m 31 mei 2020 flinke pakketkortingen op twee van de populairste motoren van dit moment, de Tracer 900GT en de MT-09. En het mooie is: die kortingen gelden niet alleen op MOTORbeurs Utrecht, maar bij iedere officiële Yamaha-dealer in Nederland tot en met 31 mei 2020.

Tracer 900GT Pluspakket

De Tracer 900 is de onbetwiste nummer 1 in Nederland binnen het Sport Touring segment. Afgelopen jaar rolden er maar liefst 345 nieuwe exemplaren de showrooms uit. De Tracer 900GT combineert pure sportprestaties met comfort op de lange afstand. Het model wordt alom geroemd als de leukste, veelzijdigste en complete Sport Tour machine van dit moment. Wie voor 31 mei 2020 een nieuwe Yamaha Tracer 900GT koopt en registreert, ontvangt het zeer royale Pluspakket t.w.v. meer dan € 1000,- voor slechts € 499,- (excl. montage). Het Pluspakket geeft de Tracer 900GT nog meer touring capaciteiten. Het bestaat uit een hoog windscherm met Tracer logo, een radiator cover met Tracer logo, een achterdrager voor topkoffer of bagage, inclusief geïntegreerde passagiershandgreep, rondom zwarte LED knipperlichten, een lichtgewicht kentekenplaathouder met Tracer logo en speciale Tracer 900 side sliders voor extra motorbescherming.

Ontdek meer via: http://bit.ly/Pluspakket-Tracer900GT

MT-09 Sportpakket

In het Naked Bike segment is de Yamaha MT-09 een van de grote smaakmakers. Met zijn agressieve ontwerp, geavanceerde technologie en verbluffende performance is de machine al jaren een wereldwijd verkoopsucces. Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Yamaha MT-09 koopt, ontvangt het uitgebreide Sportpakket t.w.v. € 674,- voor € 199,- (excl. montage). Het Sportpakket geeft de toch al zeer ‘racy’ ogende naked een nog sportiever uiterlijk. Het Sportpakket bestaat uit een lichtgewicht kentekenplaathouder met MT-logo, zwarte LED knipperlichten rondom, een tank pad voor extra bescherming en grip, een zwart getint fly screen voor extra windbescherming en uitlaat sierstuk in MotoGP-stijl voor een nog sportievere uitstraling.

Ontdek meer via: http://bit.ly/Sportpakket-MT09

Yamaha pakketkorting actie

De actieperiode loopt van 20 februari tot en met 31 mei 2020 , zolang de voorraad strekt. De motorfiets dient uiterlijk 31 mei 2020 geregistreerd te zijn.