TOPMOTO GEWOON OPEN MAAR IN ‘SAFE MODE’

Het zijn uitzonderlijke tijden. Tijden waarin we rekening met elkaar moeten houden en daarvoor noodgedwongen maatregelen treffen. Wij vragen u met klem die te respecteren. Ter bescherming van uzelf , onze medewerkers en uiteindelijk ook de kwetsbare groep in onze omgeving.

Zowel de werkplaats als de showroom van TopMoto zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen strikt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Gelukkig zijn al onze mensen op dit moment vrij van klachten of symptomen.

Huisregels 

Deze blijven ondanks de op 6 mei j.l. aangekondigde gefaseerde versoepeling onverminderd van kracht !


Algemeen:

 • Respecteer de algemene RIVM regels.
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas (contactloos) of telefoon. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. Gekochte motoren voor ophaaldatum via de bank voldoen.

Deurbeleid:

 • Wij hanteren vanaf nu een ‘deurbeleid’ waarbij we dus kunnen besluiten om afhankelijk van het aantal aanwezigen even geen mensen binnen te laten. Hou ook bij het wachten afstand! Wij vragen u de huisregels bij binnenkomst door te lezen.

Winkelbezoek:

 • Maak zoveel mogelijk een afspraak voor uw winkel bezoek
 • Houd voldoende afstand (1,5 meter) met onze medewerkers en andere in de winkel aanwezigen en respecteer daarbij de daartoe op de vloer aangebrachte zwart-gele lijnen.
 • Leg uw helm niet op tafels of balie maar in het daarvoor bedoelde rek of op de grond.
 • Blijf niet langer dan noodzakelijk.
 • Kom zoveel mogelijk alleen en met niet meer dan 2 personen tegelijk.
 • Koffie gedronken? Gooi dan even uw bekertje in de prullenbak en laat de boel netjes achter.
 • Pas geen kleding of motoren zonder overleg met onze medewerkers, was eerst uw handen en volg de aanwijzingen op.
 • Niet meer dan 1 klant per kantoor tijdens een verkoopgesprek.

Werkplaats:

 • De werkplaats is niet toegankelijk voor derden.
 • Wij verzoeken u indien mogelijk uw motorfiets alleen te brengen en tijdens de onderhoudswerkzaamheden niet te wachten binnen ons pand. Wij berichten u als de motor weer kan worden opgehaald en spreken een tijdstip met u af.
 • Mocht u uw motor liever niet meer willen brengen voor onderhoud of andere zaken, dan kunnen wij, in overleg en tegen een redelijke vergoeding, uw motor halen en brengen.
 • Wij nemen op dit moment géén motorkleding in bewaring.

Wij begrijpen dat het er zo niet gezelliger op wordt maar er spelen op dit moment hele andere belangen. Bovendien willen we graag de gelegenheid blijven houden om u van dienst te kunnen zijn en dit is op dit moment de enige manier. We danken u bij voorbaat voor uw begrip. Blijf gezond!