HET SLIMME ALTERNATIEF

Nu de overheid heeft besloten om stapsgewijs de corona maatregelen te versoepelen zal ook de drukte op de weg weer toenemen. Het openbaar vervoer gaat  terug naar de volledige dienstregeling maar kan maar 40% van haar normale capaciteit benutten. Mondkapjes worden daarbij verplicht. Als iedereen, die niet met het ov wil of kan, voor de auto kiest dan is het zeer waarschijnlijk dat het fileleed zal toeslaan. En ook in de auto geldt de 1,5 meter regel.

De voorstanders van het motorrijden wisten het al langer, maar de motor kan nu een belangrijke rol spelen in het voorkomen van dreigende verkeersinfarcten. Er zijn veel ‘slapende’ motorrijbewijzen; de hoogste tijd om er weer wat mee te doen.

En uiteraard hebben wij dé modellen die u smart en safe van A naar B brengen. Denk maar eens aan de Yamaha Tracer 700 en de Yamaha motorscooter serie (XMax 300 en 400 en de TMax 560) en binnenkort de Tricity 300.