HUISREGELS

Ofschoon het ernaar uit ziet dat de corona crisis op dit moment meer en meer onder controle is, blijft de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers nog steeds een prioriteit. De anderhalve meter regel blijft dus voorlopig onverminderd van kracht.

Huisregels:

Algemeen:

 • Respecteer de geldende actuele RIVM regels.
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas (contactloos) of telefoon. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
 • Gekochte motoren voor ophaaldatum via de bank voldoen.
 • Heeft u klachten; blijf dan thuis.

Winkelbezoek:

 • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
 • Houd voldoende afstand (1,5 meter) met onze medewerkers en andere in de winkel aanwezigen. Komt deze regel in het gedrang door een te groot aantal bezoekers dan kunnen we terugvallen op een deur-beleid.
 • Leg uw helm niet op tafels of balie maar in het daarvoor bedoelde rek of op de grond.
 • Koffie/water gedronken? Gooi dan even uw bekertje in de prullenbak en laat de boel netjes achter.
 • Toilet bezocht? Laat de boel netjes achter voor de volgende bezoeker.

Werkplaats:

 • De werkplaats is niet toegankelijk voor derden.
 • Wij verzoeken u indien mogelijk uw motorfiets alleen te brengen en tijdens de onderhoudswerkzaamheden niet te wachten binnen ons pand. Buiten kan wel. Wij berichten u als de motor weer kan worden opgehaald en spreken een tijdstip met u af.
 • Mocht u uw motor liever niet meer willen brengen voor onderhoud of andere zaken, dan kunnen wij, in overleg en tegen een redelijke vergoeding, uw motor halen en brengen.
 • Wij nemen op dit moment géén motorkleding in bewaring.