NIEUW!

Sinds de introductie heeft de Ténéré 700 al snel de positie verworven van bestverkopende middenklasse Adventure motorfiets in Europa – met meer dan 8000 verkochte exemplaren tot nu toe. De Ténéré 700 combineert karakteristieke, krachtige motorprestaties met wendbaar rijgedrag, opmerkelijke allround veelzijdigheid en een hoog niveau aan comfort op lange afstanden en is daarmee een groot succes.

Ténéré 700 Rally Edition

De originele Ténéré heeft eraan bijgedragen om Yamaha het meest succesvolle merk in de Dakar te maken, met XT-modellen waarmee 18 podiumplaatsen werden behaald in de eerste zes edities van de zwaarste race ter wereld. Het pure racing-DNA waarmee de woestijn werd bedwongen, is van generatie op generatie doorgegeven tot aan de nieuwe Yamaha Ténéré 700 Rally Edition. En dat is te zien.

De Ténéré 700 Rally Edition zal vanaf juli 2020 gelimiteerd beschikbaar zijn voor een adviesverkoopprijs van:

€ 13.199,-

Rijd de Legende

40 jaar later spreekt de Yamaha Ténéré 700 tot de verbeelding van een nieuwe generatie rijders, die wil ontdekken wat er voorbij de volgende horizon ligt. Voor 2020 wordt de exclusieve nieuwe Yamaha Ténéré 700 Rally Edition geleverd in traditionele rallykleuren met een nog hogere standaardspecificatie.

De Ténéré 700 Rally Edition, met blauw/gele racekleuren, speedblock-graphics en gouden velgen, is een eerbetoon aan de fabrieksfietsen waarmee Dakar-helden Jean-Claude Olivier en Serge Bacou raceten. Door de hoogwaardige onderdelen en pure Ténéré-DNA is dit de ultieme middengewicht Adventure-motorfiets van Yamaha.

Specs:

 • Iconische heritage kleuren met invloeden van de historische Dakar fabrieksracemotor
 • Sterker rallygevoel dankzij het rallyzadel, de gripstukken op de tank en de off-road handvatten
 • Lichtgewicht Akrapovič slip-on uitlaatdemper geeft een rijk, diep geluid
 • Extra bescherming dankzij de robuuste beschermplaat, radiateur beschermplaat en kettingbeschermer
 • Duurzame en moderne LED-richtingaanwijzers voor en achter
 • Karaktervolle 689cc 4-takt CP2 motor met een hoog lineair koppel
 • Lichtgewicht en duurzaam stalen dubbel wiegframe
 • Slanke, compacte en ergonomische kuip
 • Agressief voor rally’s ontwikkeld front met vier LED-koplampen
 • Voor- en achtervering met lange verstelbare veerweg
 • Sterke en lichtgewicht 21 inch / 18 inch spaakwielen met adventure banden
 • Schakelbaar ABS voor directe afstelling