Angst om weer op te stappen na een ongeval?

Hieronder het verhaal van Tim van der Krogt. Tim heeft een heftige ervaring (motor ongeluk) omgebogen naar een positief traject, waarbij er ook de mogelijkheid bestaat voor anderen om daar baat bij te hebben. Aangezien motorrijden in ons DNA zit is de link met zijn verhaal voor de hand liggend.

Aanbod voor coaching

Hoi, ik ben Tim. In september 2021 ben ik begonnen aan een coachings-opleiding. Als onderdeel hiervan ga ik coachings-gesprekken voeren, waarvoor ik op zoek ben naar cliënten. Ben je, of ken je iemand die daar baat bij kan hebben? Lees dan vooral verder!
Ik vertel eerst meer over mijzelf, daarna over de praktijk die ik ben gestart en mijn aanbod.
In 2017 ben ik gestopt met mijn masteropleiding omdat deze niet aansloot bij mijn verwachtingen. Dat was voor mij de meest ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, tot ik op mijn 28ste besloot op vakantie te gaan.

Een maand na mijn 28ste verjaardag vertrok ik op de motor naar Noorwegen, om vervolgens drie weken later met een ambulancevliegtuig weer terug naar Nederland te vliegen. Eenmaal thuis was ik de eerste paar maanden alleen nog bezig met maar één ding: herstellen.
Hierdoor leerde ik de betekenis van een levensveranderende gebeurtenis kennen.

Nu, ruim drie jaar na mijn ongeluk, kan ik met zekerheid zeggen dat ik nooit meer de oude zal worden. Gelukkig hoef ik dat inmiddels ook niet meer van mijzelf. Ik ben namelijk heel trots op waar ik nu sta en wat ik bereikt heb. Met veel plezier kondig ik daarom mijn volgende stap aan:

Kom praten

Kom praten is mijn praktijk voor coaching, waarin ik een aantal belangrijke lijnen in mijn leven doorzet. Hierin kan ik mijn wens om het beste in mensen naar boven te halen, tot uiting brengen.
De theorie die ik in de opleiding leer, kan ik gelijk in de praktijk brengen. In dit mooie proces kan ik je hulp goed gebruiken. De beste manier om een vak te leren is door het te beoefenen en daarvoor ben ik op zoek naar mensen die met mij in gesprek willen over wat ze op dit moment bezighoudt. Hiermee help je jezelf aan nieuwe inzichten en acties.
Enkele voorbeelden:

  • Angst rond het opnieuw op de motor stappen na een ongeval
  • Moeite met het omgaan met opgelopen beperkingen

Uiteraard kan je ook bij me terecht voor niet-motor-gerelateerde vragen, zoals:

  • Onzekerheid over levens- of loopbaanstap: niet kunnen kiezen welke stappen te nemen,
    of in welke richting
  • Verstoorde work-life balance

In een eerste gesprek maken we kennis en kijken we naar de hulpvraag. Bij een goede match ga je werken aan oplossingen waarbij ik je in maximaal zes gesprekken van een uur zal ondersteunen en begeleiden. Vaak is dit genoeg om tot een goed resultaat te komen.
Gesprekken kunnen online of live, locatie Apeldoorn. Het voordeel is dat dit kan voor 25 euro per uur (ipv 80).

Voor aanmeldingen, vragen of opmerkingen ben ik te bereiken via timvanderkrogt [at] dnaopleidingen.nl of 06-39881647

N.B.: Er bestaat geen zakelijke relatie tussen TopMoto en Tim van der Krogt.  Ieders dienstverlening vindt plaats voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.