NORMALE DIENSTVERLENING | AANGEPASTE UITVOERING

Tot dinsdag 2 maart a.s.:

Alléén de werkplaats open (u kunt dus op afspraak gewoon terecht voor onderhoud), de showroom en shop bezoekt u in eerste instantie online met de opvolging daarvan op afspraak. (SELECT, CALL, CLOSE THE DEAL & COLLECT).

Vanaf woensdag 3 maart:

MOTOREN

Het is mogelijk om de winkel op afspraak te bezoeken. De regelgeving zegt daarbij dat u minimaal 4 uur voor uw bezoek die afspraak dient te maken. Maximaal 2 personen per bezoek. U maakt gebruik van de ingang aan de achterzijde van het pand.

De motorverkoopafdeling is via mail en telefoon op de normale winkeltijden bereikbaar. Onze voorraad is online te bekijken en wij zorgen desgewenst voor aanvullende informatie en bespreken met u de mogelijkheden inzake een proefrit en aflevering.

KLEDING

Voor het uitzoeken en passen van kleding kunt u dus ook weer een afspraak maken.
Onze kleding afdeling is geheel vernieuwd!

WERKPLAATS | ONDERDELEN

Brengen en ophalen van motoren naar de werkplaats is mogelijk via onze achteringang aan de Floralaan. Wij nemen de motor in ontvangst en informeren u omtrent het ophalen. Helaas is in de winkel wachten tot uw motor weer gereed op dit moment is niet mogelijk.

Ook de levering (ophalen | bezorgen) van bestelde onderdelen doen we in onderling overleg. Bestellingen doorgeven via de mail of telefonisch.