HET JUISTE RUBBER VOOR UW MOTORFIETS

Top-merken tegen competitieve prijzen. Voor de juiste band op uw motorfiets kunt u uiteraard ook terecht bij TopMoto. Goed advies vanuit product-kennis en gebruikers-feedback. Goede info omtrent het samenspel van grip en slijtage. Montage en balanceren wordt vakkundig verzorgd. Het montage tarief is lager dan het normale werkplaats-uurtarief, tenzij de banden niet bij ons zijn gekocht. Op banden niet door ons verkocht maar wel door ons gemonteerd verlenen we géén garantie. Montage tarief is in deze het normale werkplaatstarief. Bridgestone, Dunlop, Michelin, Pirelli en Metzeler zijn onze ‘prefered brands’ maar ook andere merken zijn leverbaar.

N.B.: Helaas is levering van banden op dit moment niet vrij van problemen, zoals dat voor veel producten geldt op het moment. Meldt U dus tijdig als u toe bent aan een bandenwissel. Tussen bestellen en leveren kan wat meer tijd zitten dan u gewend bent.

Ride-On Tire Protection

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. Een combinatie van vezels – waaronder aramidevezels die zes keer sterker zijn dan staal – dichten automatisch lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten tot 6,4 millimeter in diameter.

De milieuvriendelijke, high-tech gel vormt een egale laag die het loopvlak van de band aan de binnenzijde bedekt. Deze laag helpt om de band te koelen, sealen en balanceren en blijft jarenlang actief: gedurende de wettelijke levensduur van de band.

Veiliger op weg

Ride-On helpt banden veel langer een juiste spanning behouden dan onbehandelde banden én balanceert op hydrodynamische wijze de band/velg combinatie. Goed opgepompte en gebalanceerde banden blijven koeler, wat minder slijtage tot gevolg heeft. Banden gaan dus langer mee, tot wel 25% of meer. Bovendien neemt het risico op een klapband aanzienlijk af en rijdt u zuiniger.

  • Bescherming en veiligheid: de speciale anti-lek formule helpt lekke banden en klapbanden voorkomen.
  • Comfort: banden worden continu gebalanceerd, voor een soepele rit.
  • Eenvoudig aan te brengen en weer uit de band te verwijderen.
  • Langdurig actief, gedurende de gehele levensduur van de band.