Only the Best

TopMoto's Showroom

Motoren, TopMoto’s core-business. Yamaha als huis-merk en een uitgebreide collectie gebruikte motoren van de bekende merkfabrikanten in de occasionstore. Kwaliteit boven alles, faire prijzen en een solide service. Onze pijlers om van daaruit u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze jarenlange ervaring in de markt garandeert dat alléén het allerbeste materiaal zich een TopMoto-Occasion mag noemen!

WAAROM YAMAHA?

Een bewuste keuze!

  1. Yamaha heeft een zeer aantrekkelijke , complete en innovatieve line-up.
  2. De Yamaha organisatie stáát.
    Goede service en support, accurate garantie afhandeling en uitstekende en snelle onderdelen- en accessoire-voorziening.
  3. Top-kwaliteit en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. ‘Value for money’!

ALLE GROTE MERKEN IN HUIS

Onze gebruikte motoren staan er tip-top bij. Nagenoeg rijklaar dus als u snel wilt rijden kunnen wij snel schakelen. Alle grote en gangbare merken op voorraad!

GOED GEREGELD

TopMoto is een gecertificeerd dealerbedrijf.
Zo bent u ervan verzekerd dat naast de afleverbeurt, de garantie en nazorg ook goed geregeld zijn. Uiteraard verzorgen we ook graag het periodieke onderhoud naderhand.

PRIJSBELEID

Wij kiezen ervoor om al onze motoren te voorzien van een all-in prijs. All-in is met aflever- en garantiebeurt , tenaamstelling en garantie in overeenstemming met leeftijd en kilometerstand. Nieuw met fabrieksgarantie en mobiliteitsservice.

Afleverbeurt nieuw: €290,- | €390,- | €490,- (modelafhankelijk)
Afleverbeurt occasions: €240,-
Tenaamstelling: €10,-

Het Verkoopteam

Dirk, Hanro, Patrick en Wilko

zijn uw vaste aanspreekpunt in onze showroom

Vele jaren branche ervaring en passie voor het motorrijden staan tot uw beschikking bij het maken van de juiste keuze. Afspraken worden gemaakt om na te komen.