NIEUWE NAAM OP EEN VERTROUWDE LOCATIE

De kledingafdeling van TopMoto wordt vanaf Maart 2023 door de u vertrouwde equipe met hetzelfde enthousiasme gerund, edoch nu onder de vlag van Voordeelhelmen! Een samenwerking met als doel u nog beter van dienst te kunnen zijn.


Goede motorkleding
 draagt in niet geringe wijze bij aan uw comfort en veiligheid terwijl u motor rijdt. Een goede pasvorm, CE gekeurd , optimale zichtbaarheid, winterhard of juist zomerkoel én ‘good looks’! Onze collectie is ruim en veelzijdig! U heeft de keuze uit meer dan 70 merken van naam.  Het ‘matchen’ van outfit en motorfiets wordt daardoor eenvoudig. Dé trends van het moment zijn casual en retro maar voor elke lifestyle en elk type motorrijder is er iets. Je onderscheiden mag weer! Laat je zien | wordt gezien.

EEN PRODUCT RESERVEREN IN ONZE WINKEL | PAS AFSPRAAK

Om te beginnen ben je natuurlijk altijd welkom om je te laten adviseren! De online collectie is zeer uitgebreid en groter dan onze voorradige winkelcollectie.
Wil je derhalve een specifieke helm, motorjas of ander product komen passen of bekijken? Informeer dan altijd eerst even naar de beschikbaarheid in Apeldoorn om teleurstellingen te voorkomen. Je kan een product in de winkel reserveren door deze via de webshop te bestellen, onafhankelijk van of het op voorraad is of niet. Kies in de check-out voor ‘Afhalen in winkel’ en ‘Betalen bij afhalen’. Je krijgt een seintje als je bestelling klaar ligt; normaal een kwestie van een paar dagen, mits het product bij de leverancier voorradig is in het geval dat het besteld moet worden. Bij afwijkende levertijden treden we met u in contact voor overleg.

Een product reserveren is geheel vrijblijvend, je bent dus niet tot afname verplicht. Wel stellen we het zeer op prijs dat de reservering/pasafspraak gemaakt wordt vanuit een serieuze intentie tot aankoop.