WISSELING VAN DE WACHT

  • Dirk en Annemarie Slagman

  • Het TopMoto Team

Met trots maken we bekend dat  Annemarie en Dirk Slagman vanaf 1 juli deel uitmaken van het team van TopMoto Apeldoorn. Zij nemen het bedrijf over van Albert Ensing die een stapje terug doet. Samen met de voor u bekende gezichten van TopMoto gaan Annemarie en Dirk de toekomst van het bedrijf vormen.

Dirk (35) en Annemarie (33), beiden actieve motorrijders, hadden al geruime tijd de wens om als ondernemers aan de slag te gaan. Bevangen door het ‘tweewielervirus’ en vanuit de liefde voor de motorsport was TopMoto dé ideale gelegenheid om passie en ambitie te combineren. Opgedane ervaring in de bedrijfs-advieswereld en detailhandel zorgen voor een gedegen basis voor dit avontuur.

TopMoto blijft TopMoto

De gebroeders Staal die vanaf het het eerste uur het gezicht zijn geweest van TopMoto blijven met Linda, Bert, Milenko en Patrick actief deel uitmaken van het TopMoto team.

TopMoto Apeldoorn is Yamaha Exclusief Dealer, Multibrand Occasion en Service Center en biedt alles voor de betere motorkilometer. Vanuit de one-stop-shop gedachte wordt een compleet palet aan diensten en producten geboden om u als motorrijder en -rijdster zo goed en compleet mogelijk van dienst te zijn.  TopMoto is ‘gebouwd’ op sterke merken met slimme shop-in-shop oplossingen van onder andere motorkledingfabrikant Macna en Givi bagagesystemen.

Feestje

Om de overname te vieren zal er op 2, 3 en 4 september (na het vakantieseizoen) een event volgen waarover binnenkort meer details bekend gemaakt worden.