MAAK ’T PERSOONLIJK

Jouw motorfiets helemaal in jouw stijl. Wij monteren de gekozen accessoires op vakkundige wijze. Uitlaatsystemen, bagagesets (Topmoto is GIVI Premium Store) wind- en valprotectie, comfort seats, navigatie, handvat-verwarming, extra verlichting en ga zo maar door. Ook de vering van uw motorfiets kan worden aangepast met behulp van kits van bijvoorbeeld Öhlins of Hyperpro. Door te werken met A- merken bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Givi Premium Store

GIVI is hét merk als het gaat om bagagesystemen, tanktassen, wind- en valprotectie en meer. TopMoto is GIVI Premium Store en kan veel artikelen direct uit voorraad leveren.  Italiaans design, uitstekende kwaliteit, uw motorfiets wordt er absoluut mooier van en dan hebben we het nog niet eens over de practische kant.

Uitlaten

Bij motorrijden gaat het nou niet om de ‘sound of silence’. Dat motorgeluid wil je horen en ach.., dan mag het best een tikje imposanter. Uitlaatsystemen ter vervanging van de originele sets dragen bij aan een stuk extra beleving, zorgen voor een beter uiterlijk en in een aantal gevallen ook nog voor vermogenswinst. Akrapovic, Scorpion, MIVV, Termignoni en Vance & Hines zijn een paar voorbeelden van de beschikbare merken.

Vering

De meeste motoren zijn ‘af-fabriek’ op een deugdelijke manier afgeveerd. Finetuning van de vering kan echter bijdragen aan nog meer rijplezier. Persoonlijke voorkeur, lichaamsgewicht en rijstijl zijn een aantal factoren die bepalen welke kant het op moet. Ook het verhogen of verlagen van de motorfiets wordt vaak gerealiseerd door iets in het verings-systeem aan te passen. Hyperpro, Öhlins en HK Suspension zijn onze merken.

Seating

Het fenomeen ‘houten kont’ zal u na een fiks aantal kilometers op de motorfiets wellicht niet onbekend zijn. Comfort seats kunnen dat leed verzachten. Er zijn kant en klare zadels te bestellen maar aanpassingen aan bestaande exemplaren behoren ook tot de mogelijkheden. Gaat u alleen voor looks en uitstraling en minder voor het zitcomfort dan gaan we die uitdaging ook aan!

Care, gemak en veiligheid

Windschermen, kuipruiten, gripheaters, handlebar risers, ketting-smeer systemen, paddock stands, schijfrem -en kettingsloten, motorhoezen, rem-schakelsets, verlichting, acculaders, tankpads, wheeltrims en ga zo maar door. Alles om uw tweewieler optimaal te gebruiken en beschermen.
Uiteraard hebben we ook een uitgebreide lijn aan smeer – en careproducten.

Cosmetisch

Sinds enige tijd is er weer een trend te ontdekken. Het pimpen en personaliseren van de motorfiets in een wat extremere vorm mag weer. Daarbij gaat het om de personal touch en natuurlijk good looks! De fabrikanten spelen daar volop op in en wij helpen u met maken van een selectie en de montage.

Navigatie & communicatie

Navigatie en communicatie zijn zaken die ook steeds meer gebruikt worden tijdens het motorrijden. De beschikbare systemen gaan van relatief simpel tot behoorlijk geavanceerd en wij kunnen u erbij assisteren om de beste keuze te maken als ook met de in-en opbouw van de apparatuur.

Vakkundig advies

Een mooi assortiment is natuurlijk prachtig maar zonder kennis van zaken wordt het lastig kiezen.  Hanro kan u daarbij terzijde staan.
Hij weet wat kan en wat er te koop is en denkt in oplossingen. Samen komen we er altijd uit!

Care Producten.

Uiteraard hebben wij ook alles op het gebied van smeer- en poetsmiddelen. Yamalube, S100, Motul, Muc Off en Vulcanet zijn o.a. een aantal van de door ons gevoerde A-merken.