BESTEL DE R1M NU ONLINE

Hoe werkt het?

  1. U vult het registratieformulier in met uw persoonlijke gegevens en selecteert vervolgens uw Yamaha-dealer.
  2. U ontvangt een bevestigingsmail van de registratie. Indien er een R1M beschikbaar is, ontvangt U ook een e-mail ter bevestiging van de voorlopige toewijzing.
  3. Met een geprinte versie van deze bevestigingsmail van voorlopige toewijzing  kunt u binnen 14 dagen naar uw Yamaha-dealer om uw intentie om te kopen te bevestigen en om het aankoopproces af te ronden.
  4. Zodra wij de R1M-aankoopbevestiging hebben ontvangen, stuurt Yamaha u inloggegevens ter registratie voor de Yamaha Racing Experience die plaatsvindt in september 2022.
  5. Het verwachte leveringstermijn van de R1M zal door de dealer aan u bevestigen zodra dit bekend is.
    De link naar de bestelpagina: https://r1m.yamaha-motor.eu/

De R1M

De R1M is een limited edition race- en circuit motorfiets die is uitgerust met de meest geavanceerde elektronische besturingstechnologieën die ooit op een productiemodel van Yamaha zijn toegepast en alleen beschikbaar is via een online applicatie. Met zijn 200 pk crossplane motor en de uiterst aerodynamische M1-geïnspireerde carbon kuipwerk is het duidelijk dat deze racegerichte motorfiets is gebouwd als geen andere machine. Met de state-of-the-art Electronic Racing Suspension (ERS) van Öhlins – met inbegrip van de NPX anti-cavitatiegasvoorvorken – plus een ABS voor bochten met Brake Control (BC) en een Engine Brake Management-systeem (EBM) met 3 modi is de R1M klaar om grenzen te verleggen. Telkens wanneer je op je R1M rijdt, kun je erop vertrouwen dat de geavanceerde elektronische regeltechnologieën je constant ondersteunen om optimale controle te bereiken. Met ERS, QSS, Lift Control, Launch Control, Slide Control, Brake Control en Engine Brake Management kun je voor elke situatie de juiste configuratie kiezen.