NU MET TWEE JAAR GRATIS ONDERHOUD

De Niken. Een motorfiets waarvan wel te verwachten was dat het wat gespreksstof zou opleveren…

Wij hebben op dit moment in onze voorraad 1 Niken GT met nog geen 9.000 km op de teller. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het niet het makkelijkste model is om te verkopen. Deels ligt dat denken we aan de misvattingen omtrent dit unieke concept. Hieronder dus nog even een beknopte uitleg van waar de Niken voor staat.

Allereerst onze aanbieding:

Verkoopprijs 13.990,- all in en met 12 maanden garantie. Daarbij krijgt u additioneel twee jaar gratis regulier onderhoud. (max. 15.000 km) | klik hier om de motorfiets te bekijken

De Niken in het kort en de misvattingen:

  • Voor de Niken heb je een autorijbewijs (B) nodig.  Onjuist; alleen het motorrijbewijs (A) is van toepassing.
  • Je blijft staan in stilstand (gelocked).  Ook onjuist, de Niken valt ‘gewoon’ om als je bijvoorbeeld bij een rood stoplicht niet je voeten op de grond zet. Heeft dus géén lock-stand.
  • Hij is moeilijk te besturen door de twee voorwielen.  De Niken stuurt en gedraagt zich voor een groot deel als een tweewieler. Is wel veel stabieler. Een hellingshoek van 45 graden met wegcontact van de drie wielen is mogelijk! De Niken voelt ook niet aan als een zware machine. Motorrijden pur sang met een plus! Het resultaat van een ontwikkelingstraject van jaren.
  • De Niken is extreem breed.  Ondanks het imposante voorkomen is de Niken niet breder dan een flinke tour motor. 

De basis gedachte achter dit concept is eigenlijk in een paar woorden te vatten: Meer stabiliteit voor en dus meer veiligheid, zonder daarbij in te leveren op dat wat het motorrijden zo aantrekkelijk maakt.  Met name ook als de weer- en asfaltcondities te wensen overlaten…

Yamaha Niken — Revolutionair als nooit tevoren. Dare to be Different!