MAAK NU JE AFSPRAAK VOOR…

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Onze technische dienstverlening is veelomvattend. Klik op de hotspots voor een indruk….

1
2
3
4
5
6
7
8
1

Persoonlijke voorkeur speelt een grote rol bij banden. Wij adviseren, leveren, vervangen, monteren, balanceren en beschermen uw band met Ride-On Tire Protection.

2

Regulier onderhoud , olie verversen, voor- en najaarscheck, winterbeurten, (schade)reparatie…alles kan!

3

Uitlaatsystemen ter vervanging van de originele sets dragen bij aan een stuk extra beleving én zorgen voor nog betere looks.

4

Comfort seats zijn er kant en klaar, maar aanpassingen aan bestaande exemplaren behoren ook tot onze mogelijkheden.

5

De meeste motoren zijn ‘af-fabriek’ op een deugdelijke manier afgeveerd. Finetuning van de vering kan echter bijdragen aan nog meer rijplezier.

6

Navigatie en communicatie worden steeds meer gebruikt tijdens het motorrijden. Wij helpen u bij het maken van de beste keuze, als ook met de in-en opbouw van de apparatuur.

7

Spullen meenemen? TopMoto is Givi Premium Store. Wij lossen uw bagageprobleem op.

8

Wij leveren alle componenten waarmee je een heel eigen draai kunt geven aan het uiterlijk van je motorfiets.

Uw Motorfiets in Bekwame Handen

Vier seizoenen is uw motorfiets bij ons in bekwame handen. Op grond van (bij)scholing en opgedane ervaring is ons technische team klaar voor elke klus. Onze werkplaats is ruim, modern, en schoon. Yamaha, Kawasaki, Honda, Suzuki, en ga zo maar door, alle merken zijn welkom!
Wij gebruiken uitsluitend parts en componenten van een gedegen kwaliteit en veelal merk-origineel. U mag van ons een duidelijke prijsraming verwachten en bij constatering van onverwachte zaken of verborgen gebreken vindt er altijd vooraf overleg plaats ter voorkoming van onaangename verrassingen bij het afrekenen; transparant en duidelijk – afspraak is afspraak. U kunt 24/7 online een werkplaatsafspraak maken (bellen tijdens openingstijden kan natuurlijk ook | 055-3574488).

Vervangend vervoer is mogelijk, kost € 12,50 per dag en is bij groot onderhoud zelfs gratis (brandstof eigen rekening). Wel dient u dit op voorhand even te bespreken met onze planners.

Schadetaxatie en -herstel

Schade rijden is bijzonder vervelend, los van de rompslomp die het verder met zich mee brengt. U kunt ons inschakelen om te helpen de afhandeling in goede banen te leiden. Een goede taxatie is van significant belang zodat uiteindelijk het herstel op de juiste manier kan plaatsvinden. Uiteraard zullen we u tussentijds bij het proces betrekken als de situatie daarom vraagt.

De herstelwerkzaamheden worden na akkoord van de verzekeraar z.s.m. uitgevoerd op de manier zoals u dat wilt.

Banden

Top-merken tegen competitieve prijzen. Voor de juiste band op uw motorfiets kunt u uiteraard ook terecht bij TopMoto. Goed advies vanuit product-kennis en gebruikers-feedback. Goede info omtrent het samenspel van grip en slijtage. Montage en balanceren wordt vakkundig verzorgd. Het montage tarief is lager dan het normale werkplaats-uurtarief, tenzij de banden niet bij ons zijn gekocht. Op banden niet door ons verkocht maar wel door ons gemonteerd verlenen we géén garantie. Montage tarief is in deze het normale werkplaatstarief. Bridgestone, Dunlop, Michelin, Pirelli en Metzeler zijn onze ‘prefered brands’ maar ook andere merken zijn leverbaar.

Acties: Bridgestone Simply Ride

Ride On Tire Protection

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. Een combinatie van vezels – waaronder aramidevezels die zes keer sterker zijn dan staal – dichten automatisch lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten tot 6,4 millimeter in diameter.

De milieuvriendelijke, high-tech gel vormt een egale laag die het loopvlak van de band aan de binnenzijde bedekt. Deze laag helpt om de band te koelen, sealen en balanceren en blijft jarenlang actief: gedurende de wettelijke levensduur van de band.

Veiliger op weg

Ride-On helpt banden veel langer een juiste spanning behouden dan onbehandelde banden én balanceert op hydrodynamische wijze de band/velg combinatie. Goed opgepompte en gebalanceerde banden blijven koeler, wat minder slijtage tot gevolg heeft. Banden gaan dus langer mee, tot wel 25% of meer. Bovendien neemt het risico op een klapband aanzienlijk af en rijdt u zuiniger.

  • Bescherming en veiligheid: de speciale anti-lek formule helpt lekke banden en klapbanden voorkomen.
  • Comfort: banden worden continu gebalanceerd, voor een soepele rit.
  • Eenvoudig aan te brengen en weer uit de band te verwijderen.
  • Langdurig actief, gedurende de gehele levensduur van de band.

Ons Technische Team

Linda

Heeft de dagelijkse leiding en verzorgt de planning

Milenko, Linda en Bert

voeren de werkzaamheden uit met aandacht voor de verschillende seizoenen.

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur
Pauze’s: 11:00-11:15 | 13:00-13:30 | 16:00-16:15