VERLENG NU DE YAMAHA GARANTIE MET 1, 2 OF MAXIMAAL 3 JAAR

De nieuwe Yamaha motoren die u bij ons koopt komen standaard met een garantietermijn van 2 jaar (24 maanden). Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om de termijn te verlengen. Verlenging kan bestaan uit 1, 2 of 3 jaar. Zo kan de totale garantietermijn dus uitkomen op 5 jaar | 60 maanden!
Aan verlenging zijn wel kosten verbonden. Die ziet u in de afbeelding hieronder. De verlenging is tevens éénmalig waarbij u direct voor de gewenste termijn dient te kiezen.

Heeft u een nieuwe Yamaha gekocht voordat deze service beschikbaar was? U komt er dan alsnog, onder voorwaarden*, voor in aanmerking (voor aanvraag zie formulier verderop op de pagina).

* De motor mag niet ouder zijn dan 2 jaar met een maximale kilometerstand van 30.000. Het door fabrikant voorgeschreven onderhoud dient te zijn uitgevoerd.
NB: Bij het beoordelen van garantieclaims wordt altijd gelet op het feit of het onderhoud aan uw voertuig aantoonbaar is uitgevoerd volgens voorschrift fabrikant. Daarvoor kunt u het beste terecht bij uw Yamaha Dealer, de specialist op dat gebied.

Ik heb minder dan 2 jaar geleden een nieuwe Yamaha gekocht en wil alsnog in aanmerking komen voor de verlengde garantie.

  •