2020 SPORT HERITAGE

Faster Sons | Ontdek het Sport Heritage assortiment

 • XSR 700
  8.999,-

  Born Tomorrow.

  Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring.

  Dankzij de geavanceerde 689cc parallel-twin, voorzien van onze speciale ‘crossplane filosofie’, niet alleen een lineair koppel maar ook een indrukwekkende acceleratie. De retro stijl van de XSR700 past goed bij het compacte, lichtgewicht chassis met uitstekende wendbaarheid en besturing.

  Ook leverbaar in Sport Edition (10.299,-)

 • XSR 700 XTribute
  9.999,-

  Born to come back

  Eind jaren zeventig veroorzaakte Yamaha met de XT500 een ware revolutie in de motorwereld. De legendarische status van de XT is nog altijd springlevend.
  De XSR700 XTribute is voorzien van een iconisch kleurenschema en heeft een exclusieve scrambler uitrusting. Als zodanig brengt dit nieuwe model een eerbetoon aan de originele XT en combineert het alle sensationele en plezierige eigenschappen die u zoekt in een motor.

  Speciale, aan de XT ontleende kenmerken zijn onder meer het vlakke zadel en de dikke voetsteunen, evenals het off-road stuur en de voorvorkhoezen die het tijdloze scrambler-design complementeren. Dankzij de 689cc-tweecilinder en het lichtgewicht chassis heeft de XSR700 XTribute het vermogen en de technologie om diepe indruk te maken.

 • XSR 900
  11.399,-

  Born to Rule.

  De XSR900 is een motorfiets in de meest pure vorm. Adembenemende rijeigenschappen, geavanceerde technologie en beïnvloed door een ongeëvenaarde ‘racing’ geschiedenis. Het beste van Yamaha’s nieuwe technologie in retro stijl, als eerbetoon aan tijdloze klassieke motorfietsen.
  Het nieuwste driecilinder 850cc-motorblok op basis van de ‘crossplane’ filosofie zorgt voor een verbazingwekkend koppel en adembenemende acceleratie. Een super lichtgewicht aluminium chassis in combinatie met een natuurlijke rijhouding zorgt voor optimale wendbaarheid en meer rijplezier.

  De XSR900 is ontworpen op basis van sportieve motoren en motorfietsontwerpen uit Yamaha’s verleden, gecombineerd met geavanceerde technologie.

  Ook leverbaar in Sport Edition (13.499,-)