2020 SUPERSPORT

R-World | Ontdek het Supersport assortiment

 • YZF R125
  6.299,-

  Re-Define Your Reality.

  Het YZF-R125 motorblok is ons meest geraffineerde 125cc ontwerp ooit. Het Variable Valve Actuation (VVA) systeem en de cilinderkop leveren een krachtig koppel bij lage toerentallen, en opwindend veel vermogen bij hoge toerentallen. Hierdoor accelereert de motor sneller, heeft deze een hoge topsnelheid en een uitstekend brandstofverbruik.

  Door het op de YZF-R1 geïnspireerde kuipwerk en de twee LED koplampen heeft de motorfiets een krachtige en agressieve uitstraling. En het compacte Deltabox frame in combinatie met de aluminium swingarm en de brede 140 mm achterband, bevestigen de status van YZF-R125 als de ultieme lichtgewicht supersport. Re-define your reality.

 • YZF R3
  6.999,-

  R-World is calling.

  Deze lichtgewicht 321cc supersport is voorzien van een gedurfd, op MotoGP® geïnspireerd uiterlijk. Dit alles zorgt ervoor dat deze motorfiets de meest gewilde 300 voor op de weg of op het circuit is. Het gestroomlijnde kuipwerk met centraal geplaatste luchtinlaat lijkt op dat van de Yamaha YZR-M1 MotoGP® wegracer en de agressieve uitstraling van de twee LED koplampen verraden zijn pure R-serie DNA.

  Door de hoogwaardige Ø 37 mm upside-down voorvork voel je precies aan wat de voorkant doet en heb je dank ook een perfecte feedback. Daarnaast hebben wij veel aandacht besteed aan de ergonomie, zodat je naast nog meer comfort ook de optimale controle ervaart. Answer the call, and enter R-World.

 • YZF R6
  15.999,-

  Respect R-World.

  De YZF-R6 is een legende! Niet alleen op de weg, maar ook de uitstekende resultaten binnen het WorldSSP Championship laten zien dat hij ook op het circuit een winnaar is. Eén ritje op deze uit de MotoGP afkomstige racer en je arriveert in de sensationele wereld van Yamaha. R-World!

  De YZF-R6 is met zijn aerodynamische kuipwerk en agressieve uitstraling de ultieme 600 supersport. De hoogwaardige Ø 43 mm upside-down voorvork zorgt voor een verbeterde feedback, terwijl de lage brandstoftank en herziene stuurpositie de rijder nog meer comfort en controle bieden. Answer the call, and enter R-World.

 • YZF R1 | R1M
  21.999,- | 26.999,-

  R-historie. Jouw toekomst.

  Het aerodynamischer kuipwerk is uitgerust met een agressieve nieuwe voorkuip, rechtstreeks afgeleid van de MotoGP M1 wegracer. De nieuwste generatie LED koplampen en nieuw vormgegeven LED contourverlichting versterken de intimiderende aanwezigheid van de YZF-R1. En met het nieuwe Brake Control (BC) systeem en het Engine Brake Management (EBM) blijf je volledig in controle.

  Elk van de zeven verstelbare elektronische hulpmiddelen kunnen binnen enkele seconden via het YRC-systeem worden afgestemd. En met verbeterde wielophanging, de zeer verfijnde Euro 5 motor en de premium Bridgestone Battlax RS11 RS11 banden legt de 2020 YZF-R1 de lat een stuk hoger.