BOEK EEN UNIEKE ERVARING!

30 juni – 01 juli 2022 | Francorchamps, België

De Yamaha Track Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps duurt maar liefst twee dagen: 30 juni en 1 juli. Altijd al met jouw vrienden op Spa willen rijden? Dit is jouw kans!  Reserveer nu en bereid je voor op een waanzinnige ervaring.
Omdat Yamaha hier zijn 67ste verjaardag viert, is er de avond van de 30ste een BBQ met aansluitend groot feest. Er zullen diverse Team Yamaha coureurs aanwezig zijn voor een meet & greet en rijders krijgen de kans om de nieuwste R-serie modellen op de baan te testen.
De prijs is € 580 voor twee dagen (incl. BBQ + feest), overnachting niet inbegrepen. Meld je nu aan bij ons (055-3574488), TopMoto heeft de beschikking over 5 tickets! LET OP | YAMAHA ONLY & MAXIMAAL 100DB! TopMoto kan indien gewenst ook faciliteren in het transport van je motorfiets. Aanmelden kan van minder ervaren tot zeer ervaren rijders. Voor ieder wat wils!


*Het evenement staat open voor elk type YAMAHA motoren, dus NIET alleen supersport-modellen maar ook bijv. MT07, MT09, MT10, Tracer, etc. etc…..

*Op Spa-Francorchamps is het dragen van een leren pak (1-delig, of 2-delig aan elkaar geritst) op de baan verplicht.  Kijk hieronder voor onze tijdelijk actie op de aanschaf van een Macna Tronniq Combi!!!

MACNA TRONNIQ | TWEEDELIG | DIVERSE KLEUREN | NU VAN 859.95 VOOR 729,95

Liever een andere combi?  Nu 15% actiekorting op al het sportieve Macna leer!